Moncofa retrà homenatge a José Monjo Creu “Camarón” amb un gran espectacle anomenat “Sóc Gitano” que tindrà com a escenari la Plaça Na Vionat de la Platja el proper 13 d’agost a les 22:45.

Per a l’edil de Festes, Maria Teresa Alemany, el triar Moncofa com a lloc d’aquest homenatge “és un motiu d’orgull i celebració que la nostra ciutat aculli un homenatge a uns dels millors cantaores de flamenc ja que el seu art i la seva essència segueix viu entre nosaltres “.

Els directors de l’espectacle han destacat que realitzar un homenatge a l’artista Camarón és una cosa molt complicada perquè comptava amb una veu gairebé irrepetible, per això han hagut de buscar molt fins decantar-se pel cantaor José Díaz “El Fosi”. A més, assenyalen que hi haurà sorpreses de tipus dramàtic amb textos seus i altres inspirats en Lorca i d’altres poetes.

Però la formació no queda aquí, el ball espanyol vindrà de la mà de la bailaora Ana Llopis, que ve d’actuar en l’òpera de Ulan Bator, i diferents ciutats de la geografia Xina.

Per a la resta de l’espectacle, es comptarà amb un gran elenc d’artistes de molt nivell dins el món del flamenc. Tot això amb l’objectiu que li agradi a qui no sap d’això i li encanti al que sap.

L’actuació comptarà també amb el percussionista i expert en ball gitano el va calar Kevin Muñoz, a més els acompanyarà el guitarrista Ramon Jarque, guanyador del Certamen Internacional de guitarra Flamenca de València. Un espectacle que comptarà també amb Joan Herrero i Toni Porcar, que aportaran la varietat cosmopolita al concert.

Aquest homenatge a Camarón de la Isla permetrà a tots els que acudeixin a veure-ho poder gaudir dels temes més representatius de Camarón. Una actuació que comptarà també amb una veu en off que farà referència a la relació del cantaor gadità amb Paco de Lucía, amb l’Índia o amb el món dels gitanos.

Des de la regidoria de festes de Moncofa aprofiten l’ocasió per convidar a tots a que gaudeixin d’un gran homenatge el pròxim diumenge 13 d’agost a les 22:45 a la Plaça Na Violant de la Platja de Moncofa.

Tot un esdeveniment que els aficionats al flamenc de la província, no es poden perdre.