• Ana Gracia : ” Invertim pensant en tots, però volem fomentar l’hàbit de la lectura des que són més petits”

 

Moncofa 30 d’agost de 202 .- L’Ajuntament de Moncofa ha fet una nova inversió per incorporar nou material a la Biblioteca perquè puguin gaudir-tots els usuaris, però especialment els més petits. De fet, una bona part d’aquest nou material adquirit ha anat destinat a la zona infantil de la instal·lació municipal.

Ana Gracia, regidora de Cultura, ha explicat que “tots els anys intentem millorar els serveis que prestem a la Biblioteca, tant amb l’adquisició de nous llibres a disposició dels usuaris, com amb la compra de material que els faci més còmoda i amena la seva experiència. Aquest any hem volgut invertir especialment en material destinat a la zona infantil perquè els nens es trobin un entorn més divertit i així fomentar l’hàbit de la lectura des que són més petits “.

Així, en aquesta ocasió, la regidoria de Cultura a ha comprat prestatgeries, cadires per als més petits , botigues tipis i material infantil perquè els nens s’entretinguin mentre llegeixen.

Cal tenir en compte que l’Ajuntament de Moncofa està impulsant accions contínuament per fomentar la cultura en general, i l’hàbit de lectura en particular, a través de la Biblioteca. De fet, aquest mateix estiu ha posat a disposició dels usuaris de la Biblioteca unes atractives bo LSAS de tela amb promoció de la municipalitat de la denominació oficial de la mateixa en valencià.

Així, aquestes bosses que són d’un material sostenible , es s’han distribuït entre els usuaris de la Biblioteca cada vegada que recullin llibres en préstec. Es va fer un tiratge de 2.000 bosses perquè estiguin circulant pel poble aquest estiu, en què hi ha milers de visites per gaudir dels atractius turístics i l’oferta d’oci de la vila.

Són unes bosses de colors cridaners i que inclouen pa obris típiques de Moncofa en valencià , com poden ser trellat comboi malesa , ninot o amollar, entre moltes altres.