Dins de les passades festes de la nostra patrona SANTA MARIA MAGDALENA, hi ha temps per a les activitats esportives. Ja al final, van tenir lloc el 1er Campionat local de Petanca i el ja anomenat “Dia de la Bici”.

La dita campionat va ser disputat a les pistes centrals de l’Avd. Primer de Maig, creades per l’Ajuntament de Moncofa per l’Associació local de petanca. Hi va haver molta afluència de públic i més de 40 participants, entre sèniors i infantils. En acabar, van ser lliurats els trofeus per les dames i la reina de les festes.

Ja el 28 de Juliol, últim dia de les festes, es va celebrar el tradicional “Dia de la Bici”, on petits i grans van poder gaudir d’una passejada en bicicleta per poble i platja. En acabar, l’Associació ciclista de la localitat, tenia preparada per als més joves, un gyncana ciclista. On van poder demostrar el domini que tenen amb les dues rodes.

Per al regidor d’Esports José Luis Isach “la diversitat d’activitats i campionats existents al nostre poble, enriqueix l’esport. Superant-any rere any en participació “.

Agrair tant a l’Associació de petanca com a la A.C.E (associació ciclista esportiva) la col·laboració prestada per als dos esdeveniments.