Moncofa treu al carrer la cultura. Un any més, l’ajuntament ha organitzat el MAC -Moncofa al Carrer-, un festival que fon teatre, música, tradicions, moda i animació infantil, tot això al carrer.
En aquesta edició, el MAC s’inaugurarà el diumenge 20 d’agost amb l’espectacle “Perfocmans” a càrrec de Aventurart, una representació de teatre itinerant amb focs artificials inclosos que tindrà lloc a les 20:30 ha la plaça Na Violant d’Hongria .
El MAC continuarà el dilluns 21 d’agost amb “Zeppelin” de La Baldufa Companyia de Comediants representació itinerant en la qual un zepelí solqués les l’avinguda Maren Nostrum de Moncofa, i ens mostrés les increïbles aventures dels pioners aeris de principis de segle passat.
El dimarts 22 d’agost s’han programat diverses activitats. La primera “Pirat ‘s” a càrrec de Aventurart, teatre infantil a la pista de patinatge a les 20:30 h. Així mateix, a les 23 hores, a l’avinguda Mare Nostrum passi de moda “La Moda al Carrer” de Sheila Despriet Events, amb moda a càrrec de diferents comerços locals en què es presentaran les últimes tendències.
El dia següent, dimecres, la companyia Tirititantes de Burgos oferirà el seu espectacle “Al seu servei”, a les 20:30 a la Plaça Na Violant d’Hongria, en què ens mostrés el treball en un hotel de Birly i Birloque amb humor , màgia i circ.
El festival continuarà el dijous 24 d’agost amb el concert realitzat per “Els Ocells Music Grup” i el divendres 25 d’agost amb el Concert “Ressons d’Espanya” realitzat per l’Orquestra de Cambra Eugenio Martí i Monterrat Martí Caballé, a l’escenari habitual en què es realitza el tradicional Concert de l’Estiu, la plaça Na Violant d’Hongria.
El dissabte 26 d’agost, a les 22 hores, arriba el torn del teatre de carrer itinerant “Tam Tam” de Maduixa, espectacle de carrer que combina teatre i dansa en alçada a ritme de tambors i música en directe.
I l’actuació de cloenda, el diumenge 27 a les 22:30 la internacional Xarxa Teatre portarà als carrers de Moncofa seva obra “El Dolçainer de Tales”.