LA FIRA DEL LLIBRE DE MONCOFA CEL·LEBRA UNA CINQUENA EDICIÓ MOLT ESPECIAL: UNA FIRA INFAANTIL A LA VORA DE LA MAR EN EL CENTENARI DEL NAIXEMENT DE GLORIA FUERTES

El pròxim dia 11 d’agost inaugurem, un any més, la V FIRA DEL LLIBRE DE MONCOFA, situada  al Passeig Marítim de la localitat, amb horari de 18:00 a 01:00. Una fira diferent, fresca, a la vora de la mar, que arranca quan la calor amaina i s’allarga durant la nut per oferir un passeig ple de llibres, música i cultura. No només hi trobarem la millor literatura, sinó també ens acompanyaran dos autors valencians que mereixen distingir-se pel seu ampli bagatge al món de les lletres. Joan Pla, veterà escriptor d’Artana, inaugurarà la Fira el dia 11 a les 19:00 hores i presentarà el seu últim llibre, “El fantasma que perdia els llençóls”.

Però aquesta edició de la Fira té un cariu especial, ja que conmemorem el cnetenari del naixement de la poetisa infantil més important del nostre país: Gloria Fuertes. Este any, amés, la Fira augmentarà les seues activitats infantils amb contacontes, teatre de carrer i concerts y, a més, rendirà homenatge a un dels autors més destacats de la nostra comunitat: Dani Miquel. Les seues Musiqueries ompliran d’oci i tradicions la platja de Moncofa el dia 12, a partir de les 19:30 hores.

Este any ens acompanyaran divuit llibreries i editorials de tota la Comunitat Valenciana i més de cincuanta autors, convertint-se en una de les Fires del Llibre més destacades de la província de Castelló.

Vine a Moncofa del 11 al 15 d’agost i gaudeix de l’apassionant món dels llibres a vora mar!

 

Telèfon de contacte per a entrevistes:

David Mateo 657155738

Laia Serna 601053762

 

Descarrega’ t el programa