• Les reunions amb la Direcció General d’FP i la de Política Educativa, positives.

Les reunions mantingudes entre l’Ajuntament de Moncofa, l’AMPA i els representants de la Conselleria de Cultura han sigut qualificades per l’alcalde de Moncofa, Wences Alós Valls, com a “positives”.

Per part de la població, van acudir el mateix alcalde, la regidora d’Educació (Ana Gracia), la regidora del PSPV (Maribel Masiá), el regidor independent (Rafael Silvestre) i dos representants de l’AMPA (Maite Martínez i Ricardo Arnau) i s’han entrevistat amb la directora general de Formació Professional (Marina Sánchez) i el cap de servei de Política Educativa (Rafael Fresquet).

Si bé no s’ha obtingut cap compromís en ferm, la impressió que s’han emportat els representants del municipi és que la Generalitat es decanta per un institut independent amb Batxillerat i, tal vegada, cicles formatius (l’antiga Formació Professional).

Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós Valls: “Hem mantingut un diàleg fructífer per a tots, en el qual hem traslladat el que per part nostra creiem convenient per a Moncofa, un institut independent amb ESO i cicles d’Hostaleria i Turisme, i Perruqueria. Per part de la GVA, s’ha incidit en la possibilitat/necessitat de Batxillerat i, tal vegada, també cicles formatius, encara que pendents d’avaluació de les necessitats.

L’Ajuntament de Moncofa, adherit al programa EDIFICANT, queda així a l’espera de la concreció de les dotacions que tindrà el futur IES PALAFANGUES. Contestació que s’espera rebre durant el present mes de maig o a principis de juny.