Un total de 10 jóvens menors de 30 anys es beneficiaran del primer Taller d’Ocupació que aconsegueix Moncofa i en el qual s’invertiran un total de 272.000 euros, que ajudaran a pal·liar el problema que pateixen els jóvens que per falta de formació tenen difícil accedir al mercat laboral.

Els participants rebran salari durant un any i formació en jardineria. A més a més es contractarà un director, un professor, un monitor i un auxiliar administratiu. Quant als treballs que desenvoluparà el mòdul de jardineria, serviran per a condicionar la zona recreativa al costat del riu Belcaire en la zona del Belcaire nord i connectar-la amb el Sender Blau, i potenciar així turísticament la zona.

Segons el regidor de Personal, Jose Mª Andrés: “Una de les prioritats ha sigut l’obtenció d’un taller d’ocupació per al municipi. S’han dut a terme nombroses gestions, com homologar un centre de formació, i han donat els fruits.”

Per la seua banda, l’alcalde, Wences Alós, ha assenyalat: “És una gran notícia per a Moncofa que ens hagen concedit el primer Taller d’Ocupació, que servirà per a donar treball durant un any a 10 jóvens desocupats”.

Així mateix cal indicar que Moncofa ha sol·licitat un altre Taller d’Ocupació destinat a majors de 30 anys, en els mòduls de jardineria i d’obra, i estem a l’espera de l’aprovació, que donaria treball durant un any a 25 persones amb una inversió de quasi mig milió d’euros.