Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Les obres d’urgència al CEIP Avel·lí Corma es realitzaran este Nadal. Les obres sol·licitades des de l’Ajuntament i l’escola, després de les pluges del 18 de setembre, s’efectuaran en la coberta del gimnàs i en el pati de les aules d´infantil de 5 anys. L’Ajuntament va traslladar la necessitat d’una actuació ràpida per a evitar que es repetiren els danys si es produïen noves pluges i ha sigut el mateix ajuntament el redactor del projecte a realitzar, amb la finalitat d’agilitzar el procés.

Aquestes  obres començaran el proper 24 de desembre, per la qual cosa l´Ajuntament es veu obligat a reubicar l’Escola de Nadal al polifuncional els dies 24, 26, 27 i 28 de desembre, ja que des de Conselleria s’ha demanat que no hi hagen xiquets en el centre mentres estiguen fent les obres.

Moncofa pendent de 3 obres en el col·legi i l´obra de l´institut IES Palafangues

A més d’esta obra, el municipi de Moncofa està a l´espera de poder realitzar 3 obres vinculades a la Conselleria d‘Educació.

La primera obra consisteix a construir 2 aules noves de primària amb 2 magatzems. Estes obres van a càrrec de Conselleria i havien d’haver estat ja acabades en el mes de setembre de 2018; segons Conselleria les obres estan pendent de l´últim informe de l´advocacia i, per tant, encara pendents de licitar i adjudicar. A pesar d’haver redactat el projecte l’Ajuntament al gener de 2017, no hi ha una data per a l’inici de les obres que presenten un retard evident respecte de la planificació inicial.

La segona obra tracta de l´ampliació de l’escola amb 2 aules d´infantil, la remodelació de l´hort escolar i el canvi de tota la coberta del col·legi. Pel que fa a estes obres, s’inclouen en el programa Edificant i s’espera que estiguen finalitzades per al curs 2019-2020.

Per últim, i no menys important, l´obra de la construcció de l’IES Palafangues. Un IES amb 12 unitats d’ESO, 4 unitats de Batxillerat (Arts plàstiques, imatge i disseny, Arts escèniques, música i dansa, Humanitats i ciències socials, i Ciència i tecnologia) i 2 cicles formatius: d’Hostaleria i turisme, amb 3 títols formatius (“tècnic en cuina i gastronomia”, “títol professional en serveis de restauració” i “títol professional bàsic en cuina i restauració”) i cicle formatiu d’Imatge personal amb  el “títol professional bàsic en perruqueria i estètica”.

Per a la regidora d’Educació, Ana Gracia, “des de l´Ajuntament de Moncofa estem molt contents de la labor que hem realitzat juntament amb l´Ampa i l’escola per a poder aconseguir totes estes infraestructures tan necessàries per als nostres xiquets moncofins i és d’especial satisfacció la construcció de l’IES, gràcies al qual els alumnes podran completar tota l’etapa educativa des dels 3 anys fins als 18 anys, a Moncofa”.