Sorry, this entry is only available in VA and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

L’àrea d’autocaravanes que l’Ajuntament de Moncofa ha habilitat en la localitat ja es troba finalitzada. La inauguració tindrà lloc el pròxim dia 25 de març en un acte en el qual s’espera que acudisquen representants de l’Ajuntament i s’espera que nombrosos autocaravanistes.

La zona ubicada a escassos 500 metres del mar i al costat d’una zona verda, en què s’han col·locat taules i jocs infantils, està sent molt ben rebuda pels autocaravanistes i, de fet, encara que no s’haja inaugurat oficialment ja hi ha vehicles tots els dies.

L’espai habilitat per a pàrquing compta amb espai per a 30 vehicles, a més a més de xarxa d’aigua, enllumenat públic i, en breu, es col·locarà un panell indicatiu dels principals punts d’interés de la localitat, tant turístics com comercials.

L’Ajuntament de Moncofa espera amb esta mesura atraure nous turistes durant tot l’any, i que estos puguen visitar i realitzar les compres en la localitat.