El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha visitat les obres que està realitzant el Ministeri en el litoral del municipi de Moncofa. Des del temporal del passat mes de gener, Costes ha realitzat distints treballs amb caràcter d’urgència en la localitat, entre els quals destaquen la neteja del passeig del Grau, la reconstrucció de la mota de protecció del paratge de l’Estanyol i, en estos moments, un xicotet espigó en el Camí Cabres.

Per a l’alcalde de la localitat, Wences Alós, “cal destacar la rapidesa amb què Costes està actuant al llarg del litoral, una setmana després del temporal ja havia procedit a netejar tot el passeig, ara està acabant l’actuació en l’Estanyol i començant en Camí Cabres”.

La visita del delegat del Govern s’emmarca dins de la supervisió dels treballs en els municipis de la província de Castelló, que es van vore afectats pels últims temporals. Durant la visita,  Juan Carlos Moragues ha destacat que en tot el litoral espanyol s’han establit 4 punts d’actuació prioritaris i un d’ells és el tram comprés entre el port de Castelló i el port de Sagunt.

L’alcalde popular també ha transmés la unitat de totes les poblacions del Sud de Castelló “en què s’actue en tot el litoral, des del port de Castelló al port de Sagunt, tram en què la Direcció General de Costes ja en 2015 va concretar la necessitat de construir 18 espigons. És necessari que es doten pressupostàriament aquestes obres en el 2017 i tots els ajuntaments així els ho hem fet saber als nostres representants en ell parlament espanyol”, sol·licita Wences Alós.